Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj, veľký rodinný dom-Ondrejovce(N117-12-FRADa)

155 000 €
Interné ID: N117-12-FRADa
Obec: Ondrejovce
Okres: Levice
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

N117-12-FRADa

Link na video obhliadku: youtu.be/mJ6fy280Ks4?si=5_buIc3re_OcOn2n

Ponúkame vám výnimočnú príležitosť získať veľký rodinný dom v obci Ondrejovce, okres Levice s úžitkovou plochou 240m2 a garáž o rozlohe 55m2, na nádhernom a širokom pozemku s výmerou 2303m2. Tento dom je ideálny aj pre tých, ktorí preferujú súkromie, pretože žiadni susedia sa v jeho bezprostrednej blízkosti nenachádzajú. Celý pozemok je oplotený, čo zabezpečuje maximálnu súkromnosť.

Dom disponuje vstupnou chodbou, špajzou, kúpeľňou s WC, kuchyňou s jedálňou, šatníkom, 3 priestrannými izbami a veľkou obývacou miestnosťou, ktorá bola prístavbou v roku 2023. Tento rodinný dom je pripravený na okamžité presťahovanie.

K domu patrí aj samostatný vchod do letnej kuchyne a garáže.

Po komplexnej rekonštrukcii má dom novú izoláciu a bol zrekonštruovaný aj interiér, vrátane elektrických rozvodov, vodoinštalácií a kúrenia. Kúrenie je riešené pomocou plynu s vnútorným termostatom, ale je možné ho prevádzkovať aj na tuhé palivo. Dom je napojený na obecnú vodu a vykurovanie je zabezpečené elektrickým bojlerom s možnosťou pripojenia na plynový kotol. Na pozemku je k dispozícii studňa s dostatkom vody aj v horúcich letných mesiacoch. Okrem toho na pozemku nájdete aj veľkú klenbovú pivnicu a pestrofarebný sadový porast, vrátane ovocných stromov(figy, marhule, slivky, čerešne, višne, hrušky, jablká) a kríkov (maliny, egreše, čučoriedky...).

V obci sa nachádza materská škola, potraviny, detské ihriská, park a futbalové ihrisko.

Cena tohto unikátneho domu je 155 000 €. Pri vážnom záujme je možná dohoda. Finančný poradca je pripravený vám pomôcť s financovaním kúpy nehnuteľnosti. Naše ceny zahŕňajú províziu za komplexný servis a sú schválené majiteľom. Nezmeškajte túto príležitosť a začnite novú etapu vo vašom bývaní.

Okresné mesto Levice je vzdialené 18 km, Kalná nad Hronom 9 km a Podhájska 17 km.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
240 m2
Plocha pozemku:
2303 m2
Počet izieb:
4
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme