Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj, rodinný dom - Podhájska(N081-12-FRAD3)

184 800 €
Interné ID: N081-12-FRAD3
Ulica: Belecká ulica
Obec: Podhájska
Okres: Nové Zámky
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

N081-12-FRAD3

Link na video obhliadku: youtu.be/mHNs2xfSC8o

Ponúkame Vám na predaj zrekonštruovaný 4-izbový rodinný dom vo vyhľadávanej kúpeľnej obci Podhájska, ktorá sa nachádza v okrese Nové Zámky. Tento pekný a slnečný dom stojí na priestrannom pozemku o rozlohe 1129 m2, s veľkým potenciálom a rozmernými 20x56 metrov.

Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2020, s výnimkou strechy, ktorá je v skvelej kondícii. Interiér bol úplne obnovený a modernizovaný, vrátane plastových okien, vchodových dverí, podláh, stierok a dvoch kúpeľní s WC a sprchovým kútom. Boli vymenené aj rozvody vody a elektriny. Navrhnuté je aj podkrovie, čo poskytuje možnosť ďalšieho rozšírenia bývania podľa vašich predstáv.

Pred domom sa nachádza predzáhradka, za domom je terasa a technická miestnosť, ako aj skladovací priestor.

Dom je riešený na dve bytové jednotky, čo umožňuje využitie prenajímanie kúpeľným hosťom alebo ako dvojgeneračné bývanie.

Nová fasáda so zateplením a dekoratívnym kameňom pridáva domu šarm. Celý pozemok je oplotený a upravený s novými chodníkmi a bránou.

Kúrenie je možné riešiť elektrickým kotlom alebo plynovým (kotol treba zabezpečiť). Dom je napojený na obecnú vodu a elektrinu, plyn je momentálne odpojený, ale je dostupný na pozemku. Odpad je zabezpečený žumpou o výmere 10 m3.

Obec Podhájska disponuje skvelou občianskou vybavenosťou s blízkosťou potravín, reštaurácií, základnej a materskej školy. Termálne kúpalisko je vzdialené len približne 400 metrov, čo pridáva na atraktivite tejto lokality.

Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a kontaktujte nás pre viac informácií alebo pre obhliadku. Cena tejto nehnuteľnosti je 184 800 € a veríme, že sa Vám bude páčiť!

Prostredníctvom nášho finančného poradcu Vám pomôžeme s financovaním kúpy nehnuteľností.
NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
120 m2
Plocha pozemku:
1129 m2
Počet izieb:
4
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
2
Kanalizácia:
žumpa
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
nie

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme