Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Predaj, 4 izbový rodinný dom - Želiezovce (N108-12-FRADE)

141 900 €
Interné ID: N108-12-FRADE
Ulica: Zlatnícka
Obec: Želiezovce
Okres: Levice
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

N108-12-FRADE

Link na virtuálnu obhliadku: my.matterport.com/show/?m=bXrsC9AxmRT

Link na video obhliadku: youtu.be/6XGljD4j-M8?si=s-Wi1UAX0WB1u2Xy

Ponúkame vám jedinečnú príležitosť stať sa majiteľom štvorizbového rodinného domu na pozemku o rozlohe 364 m2 v meste Želiezovce, okres Levice. Dom prešiel kompletnou rekonštrukciou v roku 2014, vrátane výmeny podlahy, elektriky a vodoinštalácií, okien, dverí, strechy a zateplenia. Celom dome je dlažba, stierky, kúrenie je riešené na plyn a tuhé palivo.

S obytnou plochou približne 180 m2 dom ponúka priestrannú predsieň, tri nepriechodné izby, kuchyňu spojenú s obývačkou a kúpeľňu spojenú s toaletou. K domu patrí aj terasa, z ktorej vedie vstup do komory a ďalšej miestnosti, ktorá bola využívaná ako izba. Zo zadnej strany domu nájdete kotolňu, pivnicu s vstup na povalu.

Krásne udržiavaný pozemok so šírkou 27 metrov dopĺňa celkový dojem.

Cena tejto nehnuteľnosti je 141 900 €, pri rýchlom jednaní je možná dohoda.

Prostredníctvom nášho finančného poradcu Vám radi pomôžeme s financovaním kúpy nehnuteľnosti. Naše ceny zahŕňajú províziu za komplexný servis a sú schválené majiteľom.

Mesto je situované 23 km od okresného mesta Levice, 30 km od kúpeľného a hraničného mesta Šturovo, 37 km od hraničného mesta Šahy a 60 km od krajského mesta Nitra.

Želiezovce ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, vrátane cyklotrasy vedúcej cez námestie sv. Jakuba, ktorá spája príjemné prostredie Hrona priamo s mestskou časťou Želiezoviec. V blízkosti námestia nájdete aj kaštieľ Eszterházyovcov, chránený ako národná kultúrna pamiatka.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
180 m2
Plocha pozemku:
364 m2
Počet izieb:
4
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
El. napätie:
230/400V
Voda:
verejný vodovod
Kanalizácia:
Verejná kanalizácia
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Vykurovanie:
vlastné

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme