Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

PREDAJ 1izbový dizajnový byt - LUKRATÍVNA NOVOSTAVBA (N007-111-GAREE)

214 900 €
Interné ID: N007-111-GAREE
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Okres: Bratislava III
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 1 izbový byt Bratislava-Nové Mesto.

Novostavba má 2 roky, byt bol novo zariaďovaný v januári 2023, vhodný k okamžitému nasťahovaniu, možnosť kúpy s kompletným zariadením.
Vrátane sklápacej postele na mieru, ktorá v zatvorenej polohe pôsobí ako vkusný doplnok nábytku. Po jej otvorení získate plnohodnotnú manželskú posteľ.

Byt sa nachádza na 5/8 poschodí, celý bytový komplex pozostáva z troch budov. Stredná výšková, po stranách nižšie 8 podlažné.
V súčasnosti sa dokončuje nákupné centrum, ktoré sa bude nachádzať v podzemných priestoroch, takže po zabuduté vajíčka či mlieko zbehnete v domácich papučiach.
Výhodou bytu je, že na tomto poschodí sú iba 4 byty, bezproblémoví susedia.

Výhľad z terasy je na futbalový štadión, námestie pod ním, ktoré je zároveň priestorom vhodným na prechádzku, prístupným vlastníkom bytov. Taktiež je z priestrannej terasy krásny výhľad na okolitú Kolibu.
Za zmienku stojí vynikajúca dostupnosť na ktorúkoľvek stranu Bratislavy.
Byt je vhodný pre moderne nadstavených aktívnych mladých ľudí. Kúpou tohto bytu sa stávate súčasťou kultúrneho centra podujatí odohrávajúcich sa na futbalovom štadióne, kde ako majiteľ dostávate 2 VOĽNÉ VSTUPENKY na každé kultúrne podujatie (mimo futbalových zápasov).
No prekvapivo je každodenné fungovanie v danej lokalite veľmi pokojné a to vrátane podujatí na štadióne, buď si ich môžete vychutnať z pohodlia terasy a nasávať tak priamo atmosféru alebo po zatvorení posuvných presklených dverí sa vnútorný priestor bytu mení na nečakane tichý.
Použité KVALITNÉ MATERIÁLY Vás oddeľujú od okolitého sveta vrátane susedov. Taktiež súčasťou bytu sú vonkajšie žalúzie, ktoré stlačením tlačidla zmenia slnkom zaliaty byt na celkom uzavretý.

V cene bytu je aj veľká kobka cca 5m2 na -1 poschodí, kam sa dostanete čipovou kartou.
Parkovanie je možné v okolí na ulici, vždy sa nájde nejaké voľné miesto,
V prípade záujmu je možnosť si od developera prenajať parkovacie státie v podzemnej garáži, ceny sa pohybujú okolo 100€/mesačne.

Plocha: úžitková 41m2.
Stav objektu: novostavba.

Cena 214 900 €

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
41 m2
Úžitková plocha:
41 m2
Počet izieb:
1
Balkón:
nie
Energetický certifikát:
A
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme