Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

N001-111-STK Na predaj nové a krásne 1 izbové byty v srdci Liptova

2 550 €/m2
Interné ID: N001-111-STK
Obec: Liptovská Teplá
Okres: Ružomberok
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Nové bývanie Vám v spolupráci s investorom AGROMAT spol. s r.o. ponúka dva nové a krásne 1 izbové byty v srdci Liptova v obci Liptovská Teplá, vzdialené len niekoľko stoviek metrov od Thermal parku Bešeňová. Byty sú v ponuke v dvoch variantoch a to byt o rozlohe 40,89m2 s terasou 11,15m2 a byt o rozlohe 40,89m2 s balkónom 5,8m2. Obytnú plochu bytu tvorí obývačka s kuchyňou a jedáleňou + 1 izba + kúpelka, WC a chodba. Byty je možné kúpiť v prevedení tzv. HOLOBYT v cene 2550€ x m2 (byt + terasa/balkón) bez DPH a na KOMPLET v cene 3000€ x m2 (byt + terasa/balkón) bez DPH. Ku každému bytu sú už v cene zahrnuté aj dve parkovacie miesta na vybudovanom parkovisku s označením bytu. V prípade záujmu o kúpu nehnuteľnosti fyzickou osobou (neregistrovaným platiteľom DPH) vieme navrhnúť riešenia na uspokojenie klienta.
Ponúkané byty sú ideálne nie len na bývanie ale aj ako investičná príležitosť a to vzhľadom k jedinečnej a atraktívnej polohe nehnuteľnosti, ktorú predurčuje blízkosť Thermal parkov Bešeňová, Tatralandia, Gothal Liptovská Osada, kúpele Lúčky, lyžiarske strediská Jasná, Malinô Brdo, Kubínska Hoľa a turisticky vyhľadávané lokality Nízkych, Západných a Vysokých Tatier, Malej a Veľkej Fatry.
Ak Vás táto ponuka zaujala, radi Vám poskytneme bližšie informácie na t. č. 0911545131 príp. e-maily klucka@novebyvaniereality.sk a zabezpečíme obhliadku nehnuteľnosti.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
46.69 m2
Počet izieb:
1
Balkón:
nie
Energetický certifikát:
A
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme