Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj, 1,5 izbový byt vo Vranove nad Topľou

58 000 €
Interné ID: N006-111-JARU
Ulica: Sídlisko II.
Obec: Vranov nad Topľou
Okres: Vranov nad Topľou
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

N006-111-JARU

Realitná kancelária Nové bývanie Vám ponúka na predaj 1,5 izbový byt na Sídlisku II. vo Vranove nad Topľou.Byt je o výmere 38,26 m2 a k bytu patrí aj pivnica.

Byt pozostáva z kuchyne,obývacej izby,kúpelne s WC a predsiene. Byt je čiastočne rekonštruovaný s plastovými oknami .

Bytový dom sa nachádza v tichej časti Sídliska II. plnej zelene a dostatkom parkovacích miest v okolí.V blízkosti je supermarket Billa, Lidl,autobusová a železničná stanica,atď.

Byt ponúka príjemné tiché bývanie pre single,alebo pár,prípadne malú rodinu. Svojou polohou je vhodná aj ako investícia na prenájom.

Cena: 58 000 eur

V cene je už zahrnutý aj kompletný právny servis,vypracovanie zmluvy,poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv a aktívna pomoc pri vybavovaní úveru.

V prípade záujmu a obhliadku ma neváhajte kontaktovať,veľmi rád si dohodnem s Vami osobné stretnutie a zodpoviem Vám všetky vaše otázky.

Kontakt: rusnak@novebyvaniereality.sk, 0951 381 363

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
38.26 m2
Počet izieb:
1
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme