Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

PREDAJ - CHATA v LONE PRÍRODY- KRÁSNY POZEMOK - BAZÉN

1 €
Interné ID: N192-12-OTKAE
Obec: Nimnica
Okres: Púchov
Kraj: Trenčiansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám jedinečnú nehnuteľnosť na Považí. Už túto jar môže byť Vaša!!! Práve tam všetko kvitne a zelená sa.

RK Nové bývanie Vám v zastúpení majiteľa ponúka na predaj krásny VIDIECKY DOM - HORSKÚ CHATU - s veľkým pozemkom v krásnej prírode v tichom prostredí hôr.
Táto usadlosť sa nachádza v Nimnici, známom kúpeľnom mestečku na Považí. Na LV evidovaný ako rodinný dom, môžete kúpiť aj na HÚ.

KÚPOU VOĽNÝ, BEZ TIARCH.

VIDIECKY DOM / HORSKÁ CHATA
Vstupná hala nás víta do priestrannej otvorenej dennej zóny, kde sa vpravo nachádza veľká kuchyňa plne vybavená elektrospotrebičmi, komodou, posedením pri stene. Nadväzuje plynule na jedálenskú časť s veľkým jedálenským stolom a posedením.
Obývacia časť s teplovzdušným krbom s prieduchmi na vykurovanie horných izieb, komfortnou sedačkou, TV láka na chvíle pohody a odpočinku po športových hrách na Vašich kurtoch, prechádzkach po neďalekých lesoch alebo vodných športoch na vodnej nádrži v Nimnici.
Z obývacej časti je priamy výstup na zastrešenú 54 m2 terasu s jedálenským záhradným posedením, kreslami, vonkajším grilom a výhľadom do panenskej prírody, kde počujete len spev vtákov a všade je absolútny kľud a pohoda.
Zo vstupnej haly je prístup do kúpeľne so sprchovým kútom, umývadlom, zrkadlom, radiátorom a toaletou. Pri vstupe je technická miestnosť na odkladanie vecí, prípadne môže slúžiť aj ako špajza.
Po schodisku sa dostávame do obytného podkrovia s 3 priestrannými izbami, veľkou kúpeľňou s vaňou, umývadlom, zrkadlom, pračkou, elektrickým bojlerom, radiátorom. Samostatná toaleta.
V dennej časti, v kúpeľniach, toaletách je položená ľahko údržbová dlažba, v podkroví praktická plávajúca podlaha.

Nehnuteľnosť sa predáva kompletne zariadená nábytkom a elektrospotrebičmi, prípadne podľa dohody s majiteľom.

BONUSY:
BAZÉN
TENISOVÉ KURTY- IHRISKO
ALTÁNOK + VEĽKÁ TERASA + VONKAJŠÍ GRIL
HOSPODÁRSKA BUDOVA/GARÁŽ
OVOCNÁ ZÁHRADA
PARKOVANIE na spevnenej ploche so zámkovou dlažbou pre 6 automobilov.
NÍZKE MESAČNÉ NÁKLADY

IDEÁLNE MIESTO na RELAX pre CELÚ RODINU a PRIATEĽOV.

LOKALITA:
Všetci tu nájdete to, čo Vám chýba v meste, uponáhľanom živote. Tu môžete spomaliť, vychutnávať si chvíle pohody s najbližšími pri dobrom jedle, knihe, prechádzkach v prírode, hubárčení, aktívnom športovaní na čistom horskom vzduchu, vodné športy na vodnej nádrži, relax v kúpeľoch.
Tých možností je naozaj veľa. Výhodou je, že táto nehnuteľnosť sa nachádza v krásnom tichom prostredí prírody a zároveň aj blízko do mesta. Môžete ju využívať CELOROČNE.

Cena: bližšie info v RK

Neváhajte ma kontaktovať ohľadom BLIŽŠÍCH INFORMÁCIÍ a OBHLIADKY na tel. č. +421 915 417 374. OBHLIADKA aj cez VÍKEND, aby ste vedeli oceniť čaro tejto lokality. Blízko je aj salaš.

Rada Vás prevediem týmto krásnym kútom Slovenska. Toto miesto si zamilujete Vy aj Vaša rodina a už nebudete vedieť odísť.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
158 m2
Plocha pozemku:
2716 m2
Zastavaná plocha:
171 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
5
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
2
Krb:
áno
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Vykurovanie:
vlastné

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme