Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

NOVÁ CENA/Predaj, rodinný dom - Nýrovce(N107-12-FRADE)

29 900 €
Interné ID: N107-12-FRADE
Obec: Nýrovce
Okres: Levice
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

N107-12-FRADE

Video obhliadka: youtu.be/8uMfCJ_FbZs?si=Og5bnA1d0ma52FMG

Ponúkame vám na predaj rodinný dom (dvojdom) blízko centra obce Nýrovce, nachádzajúce sa v okrese Levice. Dom prešiel začiatkom rekonštrukcie a hľadá nového majiteľa, ktorý môže dokončiť jeho renováciu podľa vlastných predstáv. Úžitková plocha domu je cca 110m2, súčasná dispozícia domu zahŕňa šesť miestností, dlhú chodbu a pivnicu. Do domu je zavedená elektrika a voda. Na dome boli menené už plastové okna, dvere, žumpa (13m³) a kompletne má vymenenú strechu. Pozemok o výmere 1 294 m2 je slnečný, rovinatý so šírkou 26 metrov .

Cena je 29 900 € a pri rýchlom jednaní je možná dohoda. V prípade záujmu je možné ponechať stavebný materiál.

Poskytujeme tiež pomoc s financovaním kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom nášho finančného poradcu. Naše ceny sú vrátane provízie za komplexný servis a sú schválené majiteľom.

Obec Nýrovce je vzdialená len 8 km od Želiezoviec, 31 km od okresného mesta Levice, 35 km od hraničného a kúpeľného mesta Štúrovo a 39 km od okresného mesta Nové Zámky. Disponuje základnou občianskou vybavenosťou, vrátane škôlky a obchodu.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
110 m2
Plocha pozemku:
1294 m2
Zastavaná plocha:
125 m2
Balkón:
nie
El. napätie:
230/400V
Voda:
verejný vodovod
Kanalizácia:
žumpa
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme