Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Stavebný pozemok na predaj v Spišskom Hrhove

55 000 €
Interné ID: N015-14-ALCUa
Obec: Spišský Hrhov
Okres: Levoča
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bytová výstavba

Popis nehnuteľnosti

Dokonalá príležitosť pre každého, kto túži po vlastníctve kúsku raja v srdci prírody.
Tým je slnečný stavebný pozemok na predaj v obci Spišský Hrhov s rozlohou 729 m2. Kompletný balík luxusu a komfortu, ktorý už len čaká na svojho nového majiteľa.

Tento úchvatný pozemok je výnimočným klenotom, nachádzajúcim sa len kúsok od lesa a ponúkajúcim výhľad na okolitú prírodu, dediny a majestátny Spišský hrad. Vyhľadávaná lokalita, s príjemným a pokojným prostredím, zaručuje únik od rušného mestského života a ponúka nekonečné možnosti pre oddych a relaxáciu v prírode, čo zaručuje vysokú hodnotu nehnuteľnosti a jej rýchle zhodnotenie. Tento pozemok je jedinečnou príležitosťou, ktorú by ste nemali nechať ujsť!

K dispozícií sú všetky inžinierske siete (elektrina, obecný vodovod, možnosť zabezpečenia vlastnej studne, kanalizácia, plyn), prístup na pozemok je z obecnej komuniácie.  Pozemky v tejto lokalite sú slnečné a mierne svahovité, čo ponúka aj výhody. Ako s tým naložiť? Viete sa inšpirovať okolitými stavbami.

Obec Spišský Hrhov ponúka kompletnú občianskú vybavenosť: predškolské a školské zariadenie, potraviny, obecný obchodik s lokalnými produktami, poštu, reštauráciu, kúpalisko (s možnosťou súkromného prenájmu), saunu v lese, posilovňu, obecnú knižnicu, múzeum, kaštieľ s nádherným parkom, futbalové ihrisko, cyklochodník, pálenicu, domov dôchodcov, denný stacionár, remeselnú dielňu, packetu box, jazdu na koňoch + prenájom koča s koňským pohonom na svadbu.

Cena pozemku je 55 000 €

Realitná kancelária Nové Bývanie je celoslovenskou realitnou kanceláriou, ktorá sa radí medzi špičku na realitnom trhu a ponúka svojim klientom individuálny, ľudský prístup a komplexné služby. V CENE JE UŽ ZAHRNUTÝ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLUVY, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV.

Bližšie informácie o nehnuteľnosti v realitnej kancelárií ( ID: N015-14-ALCUa)
Mgr. Alexandra Čurillová
Realitná kancelária Nové bývanie
Obchodné zastúpenie Spišská Nová Ves
0948 220 080

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
729 m2
El. napätie:
230V
Kanalizácia:
áno

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme