Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

EXKLUZÍVNE. Na predaj pozemok v obci Kochanovce (N027-14-ZDHA3E)

53 000 €
Interné ID: N027-14-ZDHA3E
Obec: Kochanovce
Okres: Humenné
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bytová výstavba

Popis nehnuteľnosti

Uverejňujeme iba aktuálne ponuky!!!

EXKLUZÍVNE - Realitná kancelária NOVÉ BÝVANIE reality ponúka na predaj pozemok v obci Kochanovce.

Tento svahovitý pozemok v tvare ,,trojuholníka,, sa nachádza v tichom prostredí obce Kochanovce (cca 750 obyvateľov), dostatočne vzdialenom od hlavnej cesty.
Obec Kochanovce ponúka výbornú občiansku vybavenosť: predajňu potravín, pohostinstvo, MŠ, futbalové ihrisko. Vzdialenosť od mesta Humenné je cca 4 km - možnosť využitia vlakovej a autobusovej dopravy.

Celková rozloha pozemku: cca 2381 m².
Rozmery: dĺžka cca 90 m + šírka cca 55 m v zadnej časti a 8 m v prednej
IS: obecná kanalizácia, obecný vodovod, elektrina, plyn

Tento kaskádovitý pozemok je vhodný pre insvestora na výstavbu 2 - 3 rodinných domov (ako inšpirácia poslúži priložená vizualizácia) alebo pre klienta, ktorý je kreatívny a nebojí sa tvoriť.

HOĎTE STAROSTI S PREDAJOM ALEBO KÚPOU VAŠEJ NEHNUTEĽNOSTI NA NAŠE PLECIA

Sme realitná kancelária pôsobiaca v rámci celého Slovenska. Seriózny prístup a ľudské jednanie. Jasné podmienky a žiadne skryté poplatky. Ku každému klientovi pristupujeme individuálne a nám zvereným nehnuteľnostiam sa systematicky venujeme. Veľmi radi by sme aj vám pomohli s kúpou či predajom vašej nehnuteľnosti. Spolupráca s nami je istotou zabezpečujúcou maximálny komfort a pohodu zrealizovaného obchodu, ktoré vás nebudú nič stáť.
Na všetky vaše ďalšie otázky odpovieme a pripomienky vysvetlíme osobne.

V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv.

V prípade záujmu ma kontaktujte...
Váš maklér

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
2381 m2

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme