Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

N007-14-SAKI POZEMOK V KRÁSNOM PROSTREDÍ, ROŽŇAVA

11 000 €
Interné ID: N007-14-SAKI
Obec: Rožňava
Okres: Rožňava
Kraj: Košický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Poľnohospodárske a lesné pozemky

Popis nehnuteľnosti

ID:N007-14-SAKI
VIDEO NA: youtu.be/DXFcZAFxc5c
Vo výhradnom zastúpení majiteľa Vám ponúkame na predaj zaujímavý investičný pozemok v Rožňave - časť Podrákoš. Rozloha pozemku je 1576m2, je mierne svahovitý. Pozemok je aktuálne vedený ako "trvalý trávny porast". V V blízkosti tohto pozemku sa nachádza nová štvrť lukratívnych rodinných domov. V súčasnosti pozemok nie je viazaný žiadnym nájomným vzťahom a územný plán mesta ráta s prístupovou cestou. Pozemok je umiestnený vo veľmi zaujímavom strategickom bode, pretože sa nachádza asi 10m od obývanej oblasti, s pekným výhľadom na celú Rožňavskú kotlinu, Silickú, Plešiveckú planinu, na Kalváriu a tiež na Tri vrchy. Neďaleko sa nachádzajú aj Rožňavské Kúpele a obec Čučma pod vrchom Volovec (1293m). Nad pozemkom v oblasti Rákoš je sieť cyklotrás. Ďalej vedie aj žltá turistická značka do Krásnohorského Podhradia.
Cena tohto pozemku je: 11 000 €. Paralelne s týmto pozemkom susedia ďalšie 2 priľahlé parcely, ktoré sú taktiež v našej ponuke.

Prostredníctvom našich finančných analytikov a poradcov Vám pomôžeme s najvýhodnejším financovaním kúpy nehnuteľností.
NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ PROFESIONÁLNY SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
1576 m2
Plocha pozemku:
1576 m2

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme