Používame cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. Viac info

 

2-Izbový Byt s Loggiou v Centre Ružomberka - Príležitosť, Ktorú Nesmiete Prehliadnuť!" ID:NO49-112-SAHR

105 990 €
Interné ID: NO49-112-SAHR
Ulica: M.R Štefánika
Obec: Ružomberok
Okres: Ružomberok
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

Radi by sme vám predstavili túto jedinečnú príležitosť - krásny 2-izbový byt s loggiou, nachádzajúci sa v samom srdci mesta Ružomberok. Rozloha bytu je 56m2 + loggia a k bytu patrí aj komora, ktorá sa nachádza priamo pred bytom. Tento byt prešiel čerstvou rekonštrukciou elektrických rozvodov, nových stierok. Byt sa nachádza v srdci Ružomberka, čo znamená, že máte blízko ku všetkým obchodom, školám, reštauráciám a obľúbeným miestnym atrakciám. Výhodou je Výborná dostupnosť verejnej dopravy..
Ak hľadáte útulný byt, ktorý ponúka kvalitné bývanie v centre mesta s výbornou dostupnosťou, neváhajte nás kontaktovať a dohodnite si obhliadku.
Tel: 0910 535 020
e-mail: hromulak@novebyvaniereality.sk -V prípade kúpy nehnuteľnosti formou úveru Vám môžeme zabezpečiť sprostredkovanie financovania prostredníctvom nášho finančného špecialistu.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
56 m2
Počet izieb:
2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Kontaktujte makléra