Používame cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. Viac info

 

N008-112-INHU Ponúkame Vám na predaj 2 izbový byt ktorý si môžete zariadiť podľa vašich predstáv.

103 000 €
Interné ID: N008-112-INHUa
Ulica: SV. Cyrila a Metóda
Obec: Vrútky
Okres: Martin
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

N008-112-INHU
Ponúkame Vám na predaj holopriestor byty Vrútky, SV. Cyrila a Metóda.
Byt je výnimočný tým, že je hneď na prízemí a môže ho využiť aj rodina s deťmi, či rodina s handicapom a to najdôležitejšie že si ho môžete zariadiť podľa vašich vysnívaných predstáv.
Plocha: úžitková 49 m2. Podlaha: betón. Steny: stierky. Okná: plastové. Vykurovanie a ohrev bojlera na teplú vodu je vlastným plynovým kotlom. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC.Konštrukcia objektu: tehlová. Ostatné vybavenie s prípojkou na: internet, televízor, telefón, satelit, či káblovú TV. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami.Výhody: Vonkajšie parkovanie k bytu s uzavretým parkovaním, pivnica, prízemie byt č.1, slnečný, tiché prostredie, 5 min od bytovky sú - obchody, škola, škôlka, zastávka autobusu, a centrum Vrútok len, bytovka má novú plechovú strechu je zateplená.

Cena ponúkanej nehnuteľnosti je dostupná v RK. Zahŕňa kompletný právny servis a poradenstvo súvisiace s prevodom nehnuteľnosti vrátane poradenstva v oblasti financovania kúpy tejto nehnuteľnosti.
V prípade záujmu ma kontaktujte na tel.č.: 0910970888, husova@novebyvaniereality.sk

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
49 m2
Počet izieb:
2
Balkón:
áno
Počet kúpeľní:
1
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
nie

Kontaktujte makléra