Používame cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. Viac info

 

3D OBHLIADKA. EXKLUZÍVNE na PREDAJ 2 izbový byt v top lokalite Popradu (N050-112-ALM3)

1 €
Interné ID: N050-112-ALM3
Ulica: Rubicon
Obec: Poprad
Okres: Poprad
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

N050-112-ALM3
Zverejňujeme iba aktuálne ponuky!

Realitná kancelária NOVÉ BÝVANIE reality EXKLUZÍVNE ponúka na predaj krásny 2 izbový byt s priestrannou loggiou a jedným parkovacím miestom v meste Poprad.

VHODNÝ AKO INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ.

Byt sa nachádza na 5. poschodí s výťahom polyfunkčného domu Rubicon v lukratívnej časti Poprad - Veľká, má rozlohu 50,79m2 obytnej plochy + terasa 6,27m2 + technická miestnosť/práčovňa oproti bytu na chodbe + pivnica.

Je v pôvodnom stave, kolaudovaný v roku 2010. Na jeho výstavbu boli použité kvalitné materiály zodpovedajúce najnovším trendom.

Objekt je vo vyhľadávanej, historickej a veľmi pokojnej časti mesta s výhľadom na panorámu Vysokých Tatier. Moderné bývanie v príjemnom prostredí neďalekého parku a námestia v Poprade, časť Veľká, teraz môže byť vašim splneným snom o bývaní alebo podnikaní.

Nehnuteľnosť má samostatné vykurovanie kondenzačným kotlom Wiessmann so zásobníkmi vody, ktorý sa nachádza v miestnosti oproti bytu, kde je aj práčovňa a sušiareň (miestnosť je súkromná, súčasť bytu).
K bytu prislúcha pivnica.

Byt sa predáva nezariadený.
Nákupné stredisko, základná a materská škola, zastávka MHD, železničná a autobusová stanica dostupné do 300 m, rýchle napojenie na diaľnicu, letisko.

Mesačný zálohový predpis nájomného je cca 100 eur (pre 2 osoby).

V cene je zahrnuté aj kryté vonkajšie parkovacie státie - 10m2.

VÝHODY :
- Výborná lokalita
- Výhľad na Tatry
- Vlastné parkovacie miesto

Sme realitná kancelária pôsobiaca v rámci celého Slovenska, svoju pečať chceme zanechať aj na Zemplíne, v meste Humenné a blízkom okolí. Seriózny prístup, ľudské jednanie. Jasné podmienky, žiadne skryté poplatky. Ku každému klientovi pristupujeme individuálne a nám zvereným nehnuteľnostiam sa systematicky venujeme. Veľmi radi by sme aj vám pomohli s kúpou či predajom vašej nehnuteľnosti. Spolupráca s nami je istotou zabezpečujúcou maximálny komfort a pohodu zrealizovaného obchodu, ktoré vás nebudú nič stáť.

Na všetky vaše ďalšie otázky odpovieme a pripomienky vysvetlíme pri osobnej prehliadke.
V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv.

V prípade záujmu ma kontaktujte...
Váš maklér

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
50.79 m2
Poschodie:
5
Loggia:
áno
Počet izieb:
2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Kontaktujte makléra