Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

PREDAJ STAVEBNÝ POZEMOK - BRATISLAVA LAMAČ

333 000 €
Interné ID: N184-14-OTKAE
Obec: Bratislava-Lamač
Okres: Bratislava IV
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bytová výstavba

Popis nehnuteľnosti

RK Nové bývanie Vám vo výhradnom zastúpení majiteľa ponúka na PREDAJ krásny slnečný POZEMOK, vhodný na STAVBU RODINNÉHO DOMU v BRATISLAVE LAMAČI.

Pozemok je oplotený, sú tam IS - elektrická energia, voda - vŕtaná studňa, vodovodná prípojka cca 10 m od pozemku, aj kanalizácia.

K pozemku je vypracovaná projektová dokumentácia na stavbu rodinného domu, schválené územné konanie.

Videobhliadka nehnuteľnosti:
youtu.be/26GOnmauwcE

Na LV bez tiarch, KÚPOU VOĽNÝ.

Možno práve Vy sa rozhodnete, že už túto jar začnete plánovať, kde postavíte rodinný dom alebo aj rekreačný dom pre svoju rodinu. Všade navôkol veľa zelene, blízko do nákupného centra, dostupnosť MHD.

Neváhajte ma kontaktovať ohľadom bližších informácií na tel. č. 0915 417 374.

Cena: 333 000 €
Cena je vrátane vypracovania kompletnej zmluvnej dokumentácie k predaju nehnuteľnosti právnikom, poplatkov za vklad do katastra, kompletného finančného poradenstva.

RK Nové bývanie Vám ponúka svoje dlhoročné skúsenosti v oblasti realitného poradenstva, kompletných právnych služieb súvisiacich s predajom a prenájmom nehnuteľností a tiež profesionálny prístup v oblasti financovania a poistenia aj tejto nehnuteľnosti.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
684 m2
Plocha pozemku:
684 m2
El. napätie:
230/400V
Voda:
studňa
Krb:
áno
Kanalizácia:
Verejná kanalizácia

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme