Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Murovaná garáž s montážnou jamou - EXKLUZÍVNE NA PREDAJ

13 000 €
Interné ID: N023-19-JOZIE
Ulica: Jiráskova
Obec: Lučenec
Okres: Lučenec
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Ostatné
Typ: Predaj

Popis nehnuteľnosti

ID:N023-19-JOZIE
Ponúkame Vám na predaj murovanú garáž na Jiráskovej ulici v Lučenci s rozlohou 26 m2. Na garáži je zánovná strecha z pozinkovaného plechu. Garáž je súčasťou radových garáží a je siedma v poradí od Krivánskeho potoka. V garáži sa nachádza montážna jama vhodná na bežné opravy resp. ju možno použiť aj na skladovanie ovocia a zeleniny. V garáži je prevedená elektroinštalácia, zatiaľ však bez prípojky.
Cena garáže je 13 000 EUR
V prípade ak Vás táto nehnuteľnosť zaujala, dohodnite si prosím termín obhliadky.

Prostredníctvom našich finančných analytikov a poradcov Vám pomôžeme s najvýhodnejším financovaním kúpy tejto nehnuteľnosti. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.
Ponúknite Vašu nehnuteľnosť na predaj, ak uvažujete o jej predaji. Ozvite sa mi a určite sa dohodneme. Mám, resp. viem rýchlo nájsť záujemcov, ktorí čakajú možno práve na Vašu nehnuteľnosť. Tiež uvítam typy na predaj a kúpu akýchkoľvek nehnuteľností za typ sa dobre a seriózne odmením. Kontaktujte ma. Ďakujem.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Celková plocha:
26 m2

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme