Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj, pozemok v záhradkárskej oblasti-Veľké Ludince(N114-14-FRAD)

0 €
Interné ID: N114-14-FRAD
Obec: Veľké Ludince
Okres: Levice
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Rekreačné pozemky

Popis nehnuteľnosti

N114-14-FRAD

Link na video obhliadku: youtu.be/E0UgpgJThWw?si=ZwEpEPeDTDkxm_dX

Ponúkame vám na predaj za výhodnú cenu pozemok určenú na výstavbu chatky alebo rodinného domu v záhradkárskej oblasti obce Veľké Ludince, okres Levice. Nachádza sa v extraviláne, len 300 m od obce. Pozemok je slnečný a predovšetkým sa nachádza na veľmi tichom mieste. Má šírku 10 m a dĺžku približne 135 m, čo predstavuje celkovú výmeru 1363 m2. Pred pozemkom je elektrický stĺp. Terén je prevažne rovinatý a prístupný z oboch strán, pričom z prednej strany vedie asfaltová prístupová cesta.

Cenu poskytneme na vyžiadanie.
Nezmeškajte túto výnimočnú príležitosť a kontaktujte nás pre viac informácií.

K dispozícii sú základné občianske služby v obci, ako je materská škola, základná škola,potraviny, pošta, lekáreň a lekárske ambulancie.

Veľké Ludince sa nachádza približne 19 km od mesta Želiezovce, 38 km od Nových Zámkov a 36 km od Levíc a 28 km od mesta kúpeľného a hraničného mesta Štúrovo.

Turistika:

Môžete si vychutnať prechádzky po malebnom vidieckom prostredí s bohatou prírodou. Okolité lúky, poľa a lesy poskytujú ideálne trasy pre príjemné prechádzky a objavovanie krásy okolitej prírody. Zároveň si môžete vychutnať pokoj a pokojnú atmosféru tohto miesta.

Rybolov:

V blízkosti sa nachádzajú rôzne rybníky a jazerá, ktoré sú ideálne pre rybárčenie. Môžete sa tešiť z chytania rôznych druhov rýb, ako sú sumce, kapor, alebo iné druhy, ktoré sa tu vyskytujú. Nech už ste začiatočník alebo skúsený rybár, nájdete tu vhodné miesto pre svoje obľúbené hobby.

Cykloturistika:

Okolité cesty a chodníky vám umožnia objavovať krásy vidieckeho prostredia a pokochá sa scenériou Nitrianskeho kraja. Môžete si naplánovať výlety rôznej obtiažnosti a dĺžky podľa svojich preferencií.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1363 m2

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme