Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

ID: N005-14-STKE Pozemok pod Pravnáčom na Liptove na predaj (možnosť dohody na cene)

145 000 €
Interné ID: N005-14-STKE
Obec: Bukovina
Okres: Liptovský Mikuláš
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Pozemky - bytová výstavba

Popis nehnuteľnosti

ID: N005-14-STKE Realitná kancelária Nové bývanie Vám ponúka na predaj pozemok o rozlohe 2963m2 vo vyhľadávanej časti Liptova, pod Pravnáčom a Čereňovou skalou, na okraji obce Bukovina, ktorá sa nachádza neďaleko Liptovskej Mary a športovo-rekreačného zariadenia Marina Liptov. Spodná polovica pozemku je určená v Územnom pláne obce na výstavbu a to čí už rekreačnej chaty, chalupy alebo rodinného domu. Prístup na pozemok je z obecnej asfaltovej cesty. Z inžinierskych sietí je dostupná len elektrina. Vodovod ako aj kanalizácia nie sú v obci. Voda pochádza z vlastných vŕtaných studní a odvod odpadu je riešený formou septikov. Táto nehnuteľnosť je výnimočná krásnym výhľadom ako aj tým, že je v kľudnej a tichej časti obce. Vzhľadom k uvedeným prednostiam je vhodná pre záujemcov vyhľadávajúcich relax a bývanie v prírode.
Cena za túto nehnuteľnosť je 145.000 Euro, vrátane vyhotovenia dokumentov a poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti (možnosť dohody na cene).
Ak Vás táto ponuka zaujala kontaktujte ma na t.č. 0948 881 639, prípadne e-mailom na klucka@novebyvaniereality.sk

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
2963 m2

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme