Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj, záhradná chatka - Levice(N109-13-FRAD)

59 900 €
Interné ID: N109-13-FRAD
Ulica: Mestský Majer
Obec: Levice
Okres: Levice
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata

Popis nehnuteľnosti

N109-13-FRAD

Link na video obhliadku: youtu.be/UnT_20E_zSg?si=YYArQdBZVBbjuOEv

Ponúkame vám jedinečnú príležitosť získať svoj vlastný záhradný raj v záhradkárskej časti okresného mesta Levice. Tento záhradný domček s pozemkom o celkovej výmere 400 m2 je ideálny pre tých, ktorí hľadajú miesto na oddych, záhradkárčenie a únik z ruchu mesta.

Záhradný domček, postavený z dreva, má úžitkovú plochu 13 m2, vrátane murovanej pivnice s rozlohou 13 m2. Nová drevená terasa o veľkosti približne 14 m2 je ideálnym miestom na relaxáciu, a k nej patrí aj novovybudovaný krb, kde si môžete užívať príjemné chvíle s priateľmi alebo rodinou.

V interiéri záhradného domčeka nájdete jednu izbu s novou elektroinštaláciou, vytvárajúc príjemné a útulné prostredie. Okolo chatky sa rozprestiera pekná slnečná záhrada na ktorej nájdete aj plechovú garáž, studňu, jazierko a ovocné stromy, čím sa zabezpečuje kompletné zázemie pre váš záhradný raj. Prístupová cesta je bezproblémová, a susedia sú prívetiví.

V lokalite nájdete ďalšie záhradné domčeky, ktoré sa postupne vyvíjajú na trvalé bývanie, čo robí z tejto oblasti veľmi žiadúce a perspektívne miesto.

Cena tohto kúsku prírody a pokoja je len 59 900 €. Naše služby finančného poradcu sú vám k dispozícii pre podporu s financovaním kúpy tejto jedinečnej nehnuteľnosti. Naše ceny sú vrátane provízie za komplexný servis a sú schválené majiteľom. Nezmeškajte príležitosť vlastniť tento kúsok raja!

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
13 m2
Plocha pozemku:
400 m2
Počet izieb:
1
Balkón:
nie
El. napätie:
230V
Voda:
studňa
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme