Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Polyfunkčná budova v obci Rakovec nad Ondavou iba 20km od Michaloviec - Skvelá príležitosť pre podnikateľov!

0 €
Interné ID: N012-18-JAHO
Ulica: Rakovec nad Ondavou
Obec: Rakovec nad Ondavou
Okres: Michalovce
Kraj: Košický kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Gastro priestory

Popis nehnuteľnosti

Toto polyfunkčné zariadenie, nachádzajúce sa v obci Rakovec nad Ondavou, iba 20km od Michaloviec, predstavuje jedinečnú príležitosť pre podnikateľov a investičné projekty. S celkovou rozlohou pozemku 2533 m2 a 4 samostatnými priestormi, je toto zariadenie pripravené na rôzne účely.

Vlastnosti polyfunkčného zariadenia:
Reštauračné priestory (Pohostinstvo): Prvý priestor je vhodný pre reštauračné (pohostinské) zariadenie a obsahuje aj skladové priestory na uskladnenie potravín a vybavenia.
Obchodné (Kancelárske) priestory: Druhý priestor je ideálny pre obchodné alebo kancelárske využitie, poskytuje dostatok miesta na vytvorenie troch kancelárií a recepcie.
Veľký skladový priestor s vysokým stropom: Tretí priestor je priestranný skladový priestor s vysokým stropom, čo umožňuje uskladnenie väčších objemov tovaru alebo technického vybavenia.
Delené skladové Priestory: Štvrtý priestor je rozdelený na dva menšie sklady, čo je ideálne pre triedenie a organizáciu rôznych tovarov alebo materiálov.

Prístup k všetkým Prípojkám: Táto budova je plne pripojená na všetky inžinierske siete- elektorika, voda, plyn, kanál a bonusom je studňa v zadnej časti pozemku.
Výborná lokalita: Nachádza sa v strede obce Rakovec nad Ondavou, čo umožňuje jednoduchý prístup pre zákazníkov alebo klientov.
Možná dohoda: Ak hľadáte flexibilitu pri investovaní, je možná dohoda o rozpredaní jednotlivých častí tejto budovy.

Toto polyfunkčné zariadenie je pripravené na rôzne podnikateľské a komerčné aktivity. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť investovať v tejto lokalite za priaznivú cenu.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
390 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme