Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Znížená cena- Útulný rodinný dom na predaj v obci Závadka, okr.Michalovce

209 980 €
Interné ID: N007-12-JAHO
Ulica: Závadka
Obec: Závadka
Okres: Michalovce
Kraj: Košický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj dom v obci Závadka!

Klady tohto Domu:
Ideálna lokalita: Nachádza sa mimo hlavného ťahu. Je to miesto, kde sa môžete cítiť v bezpečí a súkromí. Celková rozloha pozemku je 813 m2, ktorá ponúka aktívny oddych no zároveň je ideálna pre nenáročnú údržbu.
Dvojpodlažný dom po rekonštrukcii: Prichystaný na okamžité nasťahovanie. Predáva sa čiastočne zariadený, čo robí novým majiteľom jednoduchší štart. Dom je z časti podpivničený. Nehnuteľnosť možno využiť aj na podnikateľské účely- predajňu.
Na prízemí sa nachádzajú: Vstupná chodba, kuchyňa otvorená s jedálenskou časťou, kúpeľňa, toaleta- so sprchovacím kútom a vaňou, obývacia izba- v ktorej ostava sedacia súprava a priestranná spálňa- so vstavanou skriňou.
Na poschodí sa nachádzajú: Tri klimatizované izby s jednou vstavanou skriňou a toaleta.
Krásny dvor s bazénom očarí nielen domácich ale aj navštevu. Záhrada vhodná pre relax a grilovačky s priateľmi.
Garáže a technické miestnosti: Na dvore sa nachádzajú 2 garáže a 3 technické miestnosti, ktoré poskytujú dostatok úložného priestoru.
Inžinierske Siete: Dom je pripojený na elektrinu, vodovod, plyn a vlastná studňa, ktorá ušetrí financie na zavlažovanie zahrady.
Tento rodinný dom je ideálnou voľbou pre tých, ktorí túžia po pokojnom živote v blízkosti miest Michalovce alebo Sobrance.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
201 m2
Plocha pozemku:
813 m2
Zastavaná plocha:
734 m2
Počet izieb:
5
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
2
El. napätie:
230V
Voda:
studňa
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme