Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

RODINNÝ DOM SO ZÁHRADOU A VEĽKÝM POZEMKOM

186 000 €
Interné ID: N002-124-SIIV
Obec: Horná Krupá
Okres: Trnava
Kraj: Trnavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

N002-124-SIIV
Nové bývanie – realitná kancelária, s.r.o. ponúka na predaj štvorizbový manzardový rodinný dom v obci Horná Krupá, vzdialená cca 20 km od mesta Trnava.
Rodinný dom v pôvodnom stave stojí na pozemku o výmere 596 m2. Čiastočne rekonštruované boli okná v prednej časti domu výmenou za plastové. Dom je toho času neobývaný a je potrebná rekonštrukcia.

Dispozícia: vstupná chodba, štyri nepriechodné izby, kuchyňa, špajza, kúpeľňa s vaňou a samostatné WC. V podkroví sa nachádza manzarda s balkónom. Dom je čiastočne podpivničený.

Inžinierske siete: elektrina, plyn (spôsob vykurovania prostredníctvom plynového kotla), voda (pred domom je vlastná studňa), kanalizácia sa bude v obci ešte len riešiť.

Za domom sa nachádza samostatne stojaca garáž s montážnou jamou a záhrada o výmere 1235 m2.

K rodinnému domu patrí aj ďalší veľký pozemok o výmere 1824 m2, cez ktorý preteká potok. K pozemku vedie prístupová cesta a je možné ho geodeticky rozdeliť, čím by mohol vzniknúť do budúcna ďalší stavebný pozemok, príp. je možné ho využiť na pestovanie poľnohospodárskych plodín.

V obci je dobrá občianska vybavenosť MŠ, ZŠ, lekár, lekáreň, pošta a iné...

V okolí je dostatok príležitostí na voľnočasové aktivity ako turistika, cykloturistika alebo hubárčenie.

Výhodou tejto nehnuteľnosti je možnosť rekonštrukcie podľa vlastných predstáv, ale aj možnosť využitia ako investície.

Ponúkaná nehnuteľnosť je bez tiarch a ihneď k dispozícii.

Pri rýchlom jednaní dohoda možná.

CENA: RK

V CENE JE ZAHRNUTÝ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLUVY, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV A AKTÍVNA POMOC PRI VYBAVOVANÍ ÚVERU PROSTREDNÍCTVOM NÁŠHO ÚVEROVÉHO PORADCU.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme