Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Pekný rodinný domček v obci Štiavnička ID: NO29-12-SAHRa

218 000 €
Interné ID: NO29-12-SAHRa
Ulica: Štiavnička 304
Obec: Ružomberok
Okres: Ružomberok
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

ID: NO29-12-SAHRa
V realitnej kancelárií Nové bývanie, Vám ponúkame na predaj 4 izbový, zateplený, rodinný dom so samostatným dvorom v novovybudovanej lokalite v obci Štiavnička. Dom má celkovo 2 poschodia a je veľký 2x72 m2 Dolné poschodie pozostáva z obývačky spojenej s kuchyňou, toalety a kotolne. Na 2. poschodí sa nachádzajú 3 spálne a kúpeľňa. Dom bol skolaudovaný v roku 2010, je zateplený a slnečný. Určite oceníte podlahové kúrenie, ktoré je v každej miestnosti. Taktiež tu nechýba krb, ktorý Vám v zimnom a chladnom období navodí príjemnú atmosféru. Najväčšou výhodou domu, je samozrejme dvor, ktorý Vám ponúkne súkromie a miesto na relax, či posedenie s rodinou, alebo priateľmi. Na dvore sa nachádza prístrešok, ktorý je možne používať ako altánok a domáci kutili určite ocenia dielňu, ktorá je súčasťou ponúkanej nehnuteľnosti.
Hľadáte nový, pekný rodinný dom do ktorého už nemusíte investovať peniaze ? Ak áno, kontaktujte ma na telefónnom čísle: 0910 535 020, alebo mi napíšte na e-mail: hromulak@novebyvaniereality.sk a dohodnite si termín obhliadky.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Úžitková plocha:
144 m2
Plocha pozemku:
326 m2
Počet podlaží:
2
Balkón:
nie
Krb:
áno
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme