Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj, 3-izbový byt - Dulovce(N066-113-FRAD)

79 000 €
Interné ID: N066-113-FRAD
Ulica: Novozámocká
Obec: Dulovce
Okres: Komárno
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

N066-113-FRAD

Ponúkame Vám na predaj štyri trojizbové byty vo výstavbe v obci Dulovce, okres Komárno. Tieto byty budú mať úžitkovú plochu približne 60m2. Každému bytu prislúcha vlastné parkovné miesto.

Momentálne sa tieto byty nachádzajú vo fáze výstavby, čo znamená, že ešte nie je dokončená žiadna časť bytu. Po dokončení budú byty pripravené na okamžité bývanie. Budú mať dokončené podlahy v izbách a hotovú kúpeľňu, avšak bez kuchynskej linky. Máte možnosť individuálne riešiť vybavenie bytu podľa svojich predstáv a potrieb. Vybavenie kúpeľne bude zahŕňať sprchovací kút.

Tieto byty sa nachádzajú v slnečnej lokalite s dostupnosťou obchodov, škôlky a školy, čo vytvára pohodlné a praktické prostredie pre život.

Cena za jeden byt je 79 000 €

V prípade, že disponujete vlastnými finančnými prostriedkami vo výške 15 800 €, môžete tieto prostriedky využiť ako zdroj financovania pri nákupe bytu. Na doplnenie zostávajúcej čiastky je možné využiť hypotekárny úver, ktorý vám banka môže poskytnúť.

Priemerná mesačná splátka hypotekárneho úveru vychádza na 298 € po dobu 30 rokov. Tento variant umožňuje dlhodobé splácanie úveru s nižšími mesačnými splátkami.

Alternatívne je možné zvoliť mesačnú splátku vo výške 379 € počas 20 rokov. Tento variant poskytuje rýchlejšie splatenie úveru, avšak s vyššími mesačnými splátkami.

V prípade záujmu o bližšie informácie a podrobnosti týkajúce sa hypotekárneho úveru a jeho podmienok, odporúčame sa obrátiť na banku, kde vám poskytnú presné výpočty a ponuku na základe vašej individuálnej situácie a potrieb.

Ponúkaná možnosť financovania vám umožní získať vytúžený byt a splácať ho v pohodlí mesačných splátok. Ak máte ďalšie otázky alebo záujem, neváhajte nás kontaktovať. Sme pripravení vám pomôcť a poskytnúť ďalšie informácie.

Poloha bytu je výhodná vzhľadom na svoju vzdialenosť od dôležitých miest. Nachádza sa len 18 km od okresného mesta Komárno a 23 km od mesta Nové Zámky. Táto blízkosť umožňuje pohodlnú dostupnosť a možnosť využívať všetky služby a zariadenia, ktoré tieto mestá poskytujú.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
nedokončený
Úžitková plocha:
60 m2
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Energetický certifikát:
A
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
nie

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme