Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj - Štýlová REŠTAURÁCIA s unikátnou terasou

1 €
Interné ID: N036-18-MOJOE
Ulica: Slnečné jazerá
Obec: Senec
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Predaj
Typ objektu: Gastro priestory

Popis nehnuteľnosti

Na predaj ŠTÝLOVÁ reštaurácia s UNIKÁTNOU terasou v tvare LODE - priamo nad vodnou hladinou, na SLNEČNÝCH JAZERÁCH - JUH v Senci

Reštaurácia má 18-ročnú históriu. Nachádza sa na južnej, obľúbenejšej strane Slnečných jazier - prírodného kúpaliska, kde je týmto zabezpečený stály prílev domácich aj zahraničných klientov najmä v letnej sezóne, ale aj mimo nej. Reštauráciu využívajú celoročne aj hostia prenajímaných apartmánov v objekte.
Nachádza sa v tesnej blízkosti hlavného pódia, kde prebiehajú rôzne kultúrno-spoločenské podujatia počas letnej turistickej sezóny.

Počas leta je to najnavštevovanejšie rekreačné stredisko na Slovensku. Dovolenka pri vode, vodné športy, turistika, rybárstvo - to všetko na jednom mieste. Veľkým LÁKADLOM Slnečných JAZIER počas LETNEJ turistickej SEZÓNY sú aj BOHATÉ hudobno-zábavné PODUJATIA.

Netradičné PROSTREDIE s nádychom EXOTIKY a atmosférou PRÍMORSKÝCH krajín – ideálny PRIESTOR pre ORGANIZOVANIE rôznych rodinných, spoločenských a pracovných AKCIÍ podľa individuálnych požiadaviek klienta (narodeninové oslavy, promócie, svadby, bankety, koncerty, vianočné večierky, teambuldingy...).

Kapacita Reštaurácie LOBSTER - 80 miest
Vonkajšia terasa pri reštaurácii + altánok - 80 miest
Terasa v tvare LODE - podpalubie 50 miest, paluba 50 miest

Neváhajte ma kontaktovať ohľadom bližších informácií a obhliadky na tel. č. 0905 947 480.

Cena: info v RK

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Úžitková plocha:
660 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno - 3

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme