Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na PREDAJ žiadaný 2 izbový byt, Humenné (N216-112-MIM3a)

1 €
Interné ID: N216-112-MIM3a
Ulica: Laborecká
Obec: Humenné
Okres: Humenné
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

N216-112-MIM3a
Zverejňujeme iba aktuálne ponuky!
Cena na vyžiadanie v RK.

Realitná kancelária NOVÉ BÝVANIE reality ponúka na predaj nehnuteľnosť, ktorej dispozícia sa teší všeobecnej obľube klientov, tentoraz s obrovským bonusom, ktorým je jej poloha. Veľký 2 izbový byt s balkónom, v bytovom dome s 2 výťahmi, kompletne zrekonsštruovaný, sa nachádza na Sídl.III v Humennom, Laboreckej ulici, čo by kameňom dohodil od pešej zóny a takmer priamo na Južnom námestí.

Máte presnú predstavu o svojom novom byte, ale zatiaľ ste ten správny nenašli?

My vám ponúkame taký, pri ktorom nemusíte robiť žiadne kompromisy.
Bývalá majiteľka urobila všetko za vás. Dopriala seba aj vám veľa svetla, praktickosť a pocit, že takto ste vždy chceli bývať.

Veľkorysá výmera (58 m2), výborné poschodie (3. z 13), balkón s príjemným výhľadom ako bonus, výťah (dokonca až 2 – osobný a nákladný v bytovom dome), kompletná rekonštrukcia, obľúbená lokalita. Tento byt jednoducho nemá chybu!

Panelový 2 izbák v bytovom dome susediacom so srdcom mesta, sa nachádza na 4. nadzemnom podlaží, prešiel kompletnou rekonštrukciou vrátane : výmeny okien za plastové, vymurovania bytového jadra (spoločné WC s kúpeľňou), novej kuchynskej linky, plávajúcej podlahy, výmeny radiátorov a rozvodov elektriny, plynu a vody.
Byt má vstupnú chodbu, kúpeľňu s WC a sprchovacím kútom, priestrannú kuchyňu a dve samostatné izby, z obývačky je výstup na balkón.

K bytu patrí pivnica v suteréne bytového domu.
Náklady na bývanie : cca 150,- eur/ 2 osoby

3D OBHLIADKA tu : https://my.matterport.com/show/?m=e89gtoAzMFP

VÝHODY :
- Výborná poloha
- Kompletná rekonštrukcia umožňujúca okamžité nasťahovanie sa
- Obľúbené sídlisko s kompletnou infraštruktúrou
- Nákladný výťah oceníte pri sťahovaní
- Zrekonštruovaný panelák pri veľmi nízkych platbách do fondu opráv

Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou vrátane novej fasády. Je udržiavaný, bezpečne uzamykateľný, samozrejmosťou je elektronický vrátnik na vstupných dverách.

Ak nové bývanie, tak s nami! Sme realitná kancelária pôsobiaca v rámci celého Slovenska, svoju pečať chceme zanechať aj na Zemplíne, v meste Humenné a blízkom okolí. Vďaka nám si už množstvo ľudí našlo svoj nový domov, alebo sa s radosťou rozlúčili so svojou nehnuteľnosťou, aby tam, kde oni končia, niekto iný začal snívať svoj sen o ideálnom bývaní. Seriózny prístup, ľudské jednanie. Jasné podmienky, žiadne skryté poplatky. Ku každému klientovi pristupujeme individuálne a nám zvereným nehnuteľnostiam sa systematicky venujeme. Veľmi radi by sme aj vám pomohli s kúpou či predajom vašej nehnuteľnosti. Spolupráca s nami je istotou zabezpečujúcou maximálny komfort a pohodu zrealizovaného obchodu, ktoré vás nebudú nič stáť.

Na všetky vaše ďalšie otázky odpovieme a pripomienky vysvetlíme pri osobnej prehliadke.

V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv.

V prípade záujmu ma kontaktujte...
Váš maklér
Mirka M., maklér roka 2021 a 2022

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
58 m2
Poschodie:
2
Počet izieb:
2
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme