Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj 3i podkrovného bytu s vlastným parkovaním v Senci

213 500 €
Interné ID: N002-113-GAREa
Ulica: Bratislavka
Obec: Senec
Okres: Senec
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 3-izbový byt v novostavbe s výbornou dispozíciou (213.500 €) a vlastným parkovacím miestom vo vnútrobloku za rampou (14.000 €).
Priestranný a svetlý byt s výmerou 81,3 m2 s balkónom (5,2 m2) na Bratislavskej ulici v Senci, byt sa nachádza na 3/3. poschodí. Byt je čiastočne podkrovný s klimatizáciou, vlastným kotlom (voda, kúrenie) a pivnicou v suteréne (1,6 m2).

DISPOZÍCIA BYTU:
priestranná chodba, obývačka spojená s kuchyňou a jedálenskou časťou s balkónom, izba, spálňa s veľkou vstavanou skriňou, kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom, samostatná toaleta, technická miestnosť s kotlom, práčkou a zabudovaným šatníkom

MESAČNÉ NÁKLADY:
199,- eur/4 osoby

BYTOVÝ DOM:
Radová novostavba z roku 2010. Uzavretý komplex s malým počtom bytov, v jednom vchode sú iba 3 byty (1 byt/poschodie). Ponúkaný byt sa nachádza vo vnútornej časti ďalej od cesty. Bytový dom s okolím je veľmi dobre udržiavaný a čistý. V zadnej časti domu je uzavretá záhrada s ihriskom a priestorom na hranie, ktorý ocenia najmä rodiny s menšími deťmi.

LOKALITA:
V okolí bytového domu sa nachádza výborná občianska vybavenosť - materské škôlky, základné školy, supermarkety Tesco a Billa. Do centra Senca je to iba 10 min. pešo. Veľkou výhodou je dobré napojenie na diaľnicu D1, priamo pred bytovým domom je autobusová zastávka smer BA.

V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontatovať.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
81 m2
Úžitková plocha:
81 m2
Počet izieb:
3
Balkón:
áno
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
nie

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme