Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj, chata - Kamenica nad Hronom (N042-13-FRAD)

28 000 €
Interné ID: N042-13-FRAD
Obec: Kamenica nad Hronom
Okres: Nové Zámky
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata

Popis nehnuteľnosti

N042-13-FRAD

Ponúkam Vám na predaj poschodový rekreačný domček s pozemkom o výmere 395 m2 v obci Kamenica nad Hronom, okres Nové Zámky. Úžitková plocha je 50m2, spodná časť domčeku je postavená z tehly, poschodie je drevené. V roku 2021 prebehla rekonštrukcia bola spravené nové elektrické vedenie s možnosťou pripojiť sa na solárny panel alebo na elektrocentrálu. Voda sa využíva dažďová z 1000l nádrže. Rekreačný domček disponuje z veľkej miestnosti na prízemí so vstupom do pivnice, a veľkej miestnosti na poschodí s výstupom na balkón. Pozemok je terasovitý, slnečný, s prístupom z dvoch strán.

Cena 28 000 €

Prostredníctvom nášho finančného poradcu Vám pomôžeme s financovaním kúpy nehnuteľností.
NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

Rekreačné možnosti v blízkosti obce Kamenica nad Hronom:

turistika v Národnej prírodnej rezervácii Kováčovské kopce (značený turistický chodník),cyklistika, termálne kúpalisko Vadaš Štúrovo (termálne bazény, krytá plaváreň, toboganový svet, wellness, detské a rodinné atrakcie, minigolf, tenis) – 4 km, mesto Štúrovo (most Márie-Valérie) – 4 km, Ostrihom (aquapark AQUA Spa Sziget Ostrihom, Ostrihomská katedrála, kultúrne pamiatky) – 7 km, rybolov (sútok hrona s Dunajom – celoštátna povolenka) – v obci.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Plocha pozemku:
395 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
2
Balkón:
áno
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme