Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Výrazne znížená cena!Predaj, pozemok - Štúrovo (N034-14-FRAD)

16 300 €
Interné ID: N034-14-FRAD
Obec: Štúrovo
Okres: Nové Zámky
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Poľnohospodárske a lesné pozemky

Popis nehnuteľnosti

N034-14-FRAD

Ponúkame vám na predaj pozemok o výmere 2960 m2 mimo zastavaného územia obce Štúrovo, okres Nové Zámky. Pozemok sa skladá z dvoch parciel s poľnou prístupovou cestou.Prvá parcela o výmere 892 m2 je vedená ako vinica, druhá parcela o výmere 2068 m2 je vedená ako orná pôda, predáva sa ako celok. Šírka pozemku je cca 10m a dĺžka cca 420 m. Na pozemku sú zasadené marhuľové stromy.
Pozemok je vhodný ako investícia do budúcna, momentálne už neďaleko od pozemku sa začalo stavať.

Cena s dohodou.

NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

Štúrovo je najjužnejšie položené mesto Slovenska je atraktívnym cieľom dovolenkárov hlavne ako domov vyhľadávaného termálneho kúpaliska Vadaš Thermal Resort. S ohľadom na polohu Štúrova pri brehoch Dunaja ho môžete ale využiť aj na okružné plavby či prekročenie hranice s Maďarskom po pôsobivom Moste Márie Valérie. Štúrovo ponúka aj vlastné múzeum, galériu a rozličné zaujímavosti a pamätihodnosti. Vždy v októbri sa v meste konáva stáročný jarmok a pohorie Burda s okolitými dedinkami sú ideálnymi cieľmi pre výlety a cykloturistiku.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
2960 m2

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme