Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Prevádzkový priestor v Starom Meste

800 €/mesiac
Interné ID: N058-25-LULA
Ulica: Dobšinského
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Okres: Bratislava I
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Iné

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na prenájom komerčné a prevádzkové priestory v Bratislava-Staré Mesto na Dobšinského ul. Tento obchodný priestor s rozlohou 40 m2 má všestranné využitie vďaka jeho atraktívnej polohe a možnostiam, ktoré ponúka. Pozostáva z hlavnej miestnosti do ktorej je vstup priamo z ulice a kúpeľňou so sprchovým kútom. Dá sa využiť na prevádzkovanie kaderníctva, kozmetického salónu, rôznych služieb, obchodu alebo na kancelárie. Priestor prešiel kompletnou rekonštrukciou. Nezameniteľný štýl dekoru ktorý bol použitý pri rekonštrukcií pôsobí veľmi elegantnou atmosférou pričom spája moderné rysy so staromódnymi prvkami.
Lokalita: nachádza sa na frekventovanom mieste, popri ktorom prejdú denne stovky áut v smere na Kolibu, na Kramáre, na Račiansku či do centra mesta. Parkovanie je možné pred budovou v ktorej sa tento priestor nachádza.
Cena: 800,- Eur/mesiac + 200 Eur/ mesiac energie (v závislosti od druhu prevádzky). Pri podpise rezervačnej zmluvy sa platí sprostredkovateľská provízia RK. Pri podpise nájomnej zmluvy platí nájomca mesačné nájomné s energiami 1.000,- Eur a vratnú kauciu vo výške 1.000,- Eur.
RK Nové bývanie Vám ponúka svoje dlhoročné skúsenosti v oblasti realitného poradenstva, kompletných právnych služieb súvisiacich s predajom a prenájmom nehnuteľností na celom Slovensku.
Neváhajte ma kontaktovať ohľadom bližších informácií a obhliadky. Tel: 0911 712 606

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
40 m2
Úžitková plocha:
40 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie