Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

EXKLUZÍVNE na PRENÁJOM kancelárske priestory, Humenné (N207-26-MIM3E)

360 €/mesiac
Interné ID: N207-26-MIM3E
Ulica: Staničná
Obec: Humenné
Okres: Humenné
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Objekty
Typ: Prenájom
Typ objektu: Kancelárie

Popis nehnuteľnosti

N207-26-MIM3E
Uverejňujeme iba aktuálne ponuky!!!

Realitná kancelária NOVÉ BÝVANIE reality ponúka na PRENÁJOM príjemný, neštandardný, zrekonštruovaný kancelársky priestor v širšom centre mesta Humenné. Len 2 minúty chôdze od pešej zóny, na Staničnej ulici.

Energie, internet, 1 parkovacie miesto a reklama na veľkoplošnej obrazovke – to všetko je v cene tohto netradičného priestoru v podkroví. Zaujímavé riešenie priestoru dáva príležitosť popustiť uzdu vašej fantázii na jeho ďalšie využitie.

Hľadáte priestor dýchajúci históriou, ale moderný, funkčný a príjemný, v ktorom sa vy budete cítiť dobre a zároveň svojim zákazníkom, klientom a obchodným partnerom chcete dopriať luxus pohodlia mať vás na dosah ruky? Kto by už takú kanceláriu nechcel? Teraz je tu aj pre vás.

Kancelária sa nachádza v podkroví, bez výťahu. Nájomcom sú k dispozícii spoločné sociálne zariadenia a klimatizácia. Rozloha 40m2.

Pri rezervácii je potrebné uhradiť:
- províziu realitnej kancelárii (vo výške mesačného nájmu)

Pri podpise nájomnej zmluvy je potrebné uhradiť:
- nájom za aktuálny mesiac (resp. časť nájmu)
- depozit vo výške 2-mesačného nájmu

VÝHODY :
- Výborná lokalita – širšie centrum mesta
- Okamžite k nasťahovaniu
- Výborná dostupnosť (vedľa hlavnej cesty, pri kruhovom objazde (pod mostom))
- Prístup do budovy 24/7

Sme realitná kancelária pôsobiaca v rámci celého Slovenska, svoju pečať chceme zanechať aj na Zemplíne, v meste Humenné a blízkom okolí. Seriózny prístup, ľudské jednanie. Jasné podmienky, žiadne skryté poplatky. Ku každému klientovi pristupujeme individuálne a nám zvereným nehnuteľnostiam sa systematicky venujeme. Veľmi radi by sme aj vám pomohli s kúpou či predajom vašej nehnuteľnosti. Spolupráca s nami je istotou zabezpečujúcou maximálny komfort a pohodu zrealizovaného obchodu, ktoré vás nebudú nič stáť.

Na všetky vaše ďalšie otázky odpovieme a pripomienky vysvetlíme pri osobnej prehliadke.

V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv.

V prípade záujmu ma kontaktujte...
Váš maklér

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
40 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
1
Balkón:
nie
Výťah:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme