Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

N008-112-INHU Ponúkame Vám na predaj 2 izbový byt ktorý si môžete zariadiť podľa vašich predstáv.

103 000 €
Interné ID: N008-112-INHUa
Ulica: SV. Cyrila a Metóda
Obec: Vrútky
Okres: Martin
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

N008-112-INHU
Ponúkame Vám na predaj holopriestor byty Vrútky, SV. Cyrila a Metóda.
Byt je výnimočný tým, že je hneď na prízemí a môže ho využiť aj rodina s deťmi, či rodina s handicapom a to najdôležitejšie že si ho môžete zariadiť podľa vašich vysnívaných predstáv.
Plocha: úžitková 49 m2. Podlaha: betón. Steny: stierky. Okná: plastové. Vykurovanie a ohrev bojlera na teplú vodu je vlastným plynovým kotlom. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Oddelené WC.Konštrukcia objektu: tehlová. Ostatné vybavenie s prípojkou na: internet, televízor, telefón, satelit, či káblovú TV. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami.Výhody: Vonkajšie parkovanie k bytu s uzavretým parkovaním, pivnica, prízemie byt č.1, slnečný, tiché prostredie, 5 min od bytovky sú - obchody, škola, škôlka, zastávka autobusu, a centrum Vrútok len, bytovka má novú plechovú strechu je zateplená.

Cena ponúkanej nehnuteľnosti je dostupná v RK. Zahŕňa kompletný právny servis a poradenstvo súvisiace s prevodom nehnuteľnosti vrátane poradenstva v oblasti financovania kúpy tejto nehnuteľnosti.
V prípade záujmu ma kontaktujte na tel.č.: 0910970888, husova@novebyvaniereality.sk

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
49 m2
Počet izieb:
2
Balkón:
áno
Počet kúpeľní:
1
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
nie

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme