Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj Rodinný dom v Bratislave – Podunajské Biskupice (N001-12-MIHUa)

490 000 €
Interné ID: N001-12-MIHUa
Ulica: Za koníčkom
Obec: Bratislava-Podunajské Biskupice
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

N001-12-MIHUa

Nové bývanie - realitná kancelária Vám v zastúpení majiteľa ponúka na predaj rodinný dom v Bratislave – Podunajské Biskupice.
Rodinný dom, ako samostatne stojaci objekt osadený v uličnej zástavbe rodinných domov v Bratislave – Podunajské Biskupice, cca 100 metrov od železničnej stanice na Orenburskej ulici. Stavba je situovaná na 7 árovom pozemku, napojená na všetky IS: verejný vodovod, elektrina, plyn, telekomunikácie, kanalizačná prípojka vedená do žumpy, ale pripravená na skolaudovanie do obecnej kanalizácie.
Dom je v dobrom technickom stave, rekonštrukcie prebehli len v interiéri niekoľkokrát podľa potrieb nájomcu. Dom je momentálne prenajatý.
Parkovanie je možné aj vedľa domu za plotom a pred domom sú k dispozícii 2 parkovacie miesta. Záhrada je riešená zeleným trávnatým porastom a dookola plotu osadené tuje smaragd. Nová výsadba tují prebehla pred rokom.
Architektonické riešenie domu je nadčasové, dom disponuje prepojením prízemia s podkrovím galériou a má obrovský prísun denného svetla. Denná časť – kuchyňa je situovaná na uličnú časť a ostatok izieb v dome je zasadený do tichého záhradného prostredia a tak je obyvateľ odizolovaný od hluku áut a ulice . V blízkosti je autobusová zástavka MHD, železničná stanica smer Nové Mesto a taktiež aj školy a škôlky, TESCO na Dolných Honoch a veľmi sympatické námestie v obci Podunajské Biskupice. Dostupnosť na diaľničný obchvat do 5 minút. Výborné bývanie poskytujúce život v obci, ale zároveň aj príchuť mesta.

Dom má: Pivnica 177 m2, prízemná časť 246 m2, podkrovie 246 m2 a samostatná dvojgaráž 26 m2. Spolu 609 m2

Dispozičné riešenie: 1/ pivnica s kotolňou a skladovými priestormi, 2/ prízemie sa skladá: zádverie a chodba, schody do pivnice a schody do obytného podkrovia, predizbová časť rozdelená na veľkú obývačku so samostatným vstupom na terasu do záhrady a veľká kuchyňa s jedálňou a oddychovou časťou, hosťovské WC, práčovňa, kúpeľňa s vaňou, sprchovým kútom a samostatným WC, spálňa, detská izba a pracovňa a samostatný šatník.

Neváhajte ma kontaktovať ohľadom bližších informácií a obhliadky.

Cena: bližšie info v RK
Finálna cena je vrátane vypracovania kompletnej zmluvnej dokumentácie k predaju nehnuteľnosti, poplatkov za vklad do katastra.
RK Nové bývanie Vám ponúka svoje dlhoročné skúsenosti v oblasti realitného poradenstva, kompletných právnych služieb súvisiacich s predajom a prenájmom nehnuteľností na celom Slovensku.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Počet podlaží:
1
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme