Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Exkluzívne na predaj pozemok v obci Banská Belá N156-14-ZULIa

54 000 €
Interné ID: N156-14-ZULIa
Ulica: Banská Belá
Obec: Banská Belá
Okres: Banská Štiavnica
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Vinice

Popis nehnuteľnosti

N156-14-ZULIa
EXKLUZÍVNE - Realitná kancelária Nové bývanie Vám ponúka na predaj slnečný pozemok v obci Banská Belá. Celková výmera pozemku je 1668m2. Pre uvedenú lokalitu nie je spracovaný územný plán, preto o zmene využitia pozemku môže byť rozhodnuté len v územnom konaní , po vyjadreniach dotknutých subjektov a orgánov ochrany ŽP. Navrhnúť, naprojektovať a vybudovať inžinierske siete, vrátane prístupovej komunikácie a napojenia na cestu 1/51 je možné len na náklady stavebníka – bez nároku na vybudovanie inžinierskych sietí zo strany obce.
Obec Banská Belá vydá súhlas o odňatie z pôdneho fondu len na vybudovanie inžinierskych sietí. Stavebník pri podávaní žiadosti o stavebné povolenie predloží úradne overenú kópiu kolaudačného rozhodnutia o vybudovaných inžinierskych sieťach vrátane plnohodnotnej prístupovej komunikácie s napojením na cestu 1/51. Ostatné informácie k napojeniam IS a ich ochranných pásmach je potrebné si vyžiadať u majiteľov inžinierskych sietí.
Výhoda: krásne, slnečné prostredie...

Prostredníctvom nášho finančného poradcu Vám pomôžeme s financovaním kúpy nehnuteľností.
NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
1668 m2

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme