Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

3D OBHLIADKA. EXKLUZÍVNE na PREDAJ 2 izbový byt v top lokalite Popradu (N050-112-ALM3)

1 €
Interné ID: N050-112-ALM3
Ulica: Rubicon
Obec: Poprad
Okres: Poprad
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

N050-112-ALM3
Zverejňujeme iba aktuálne ponuky!

Realitná kancelária NOVÉ BÝVANIE reality EXKLUZÍVNE ponúka na predaj krásny 2 izbový byt s priestrannou loggiou a jedným parkovacím miestom v meste Poprad.

VHODNÝ AKO INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ.

Byt sa nachádza na 5. poschodí s výťahom polyfunkčného domu Rubicon v lukratívnej časti Poprad - Veľká, má rozlohu 50,79m2 obytnej plochy + terasa 6,27m2 + technická miestnosť/práčovňa oproti bytu na chodbe + pivnica.

Je v pôvodnom stave, kolaudovaný v roku 2010. Na jeho výstavbu boli použité kvalitné materiály zodpovedajúce najnovším trendom.

Objekt je vo vyhľadávanej, historickej a veľmi pokojnej časti mesta s výhľadom na panorámu Vysokých Tatier. Moderné bývanie v príjemnom prostredí neďalekého parku a námestia v Poprade, časť Veľká, teraz môže byť vašim splneným snom o bývaní alebo podnikaní.

Nehnuteľnosť má samostatné vykurovanie kondenzačným kotlom Wiessmann so zásobníkmi vody, ktorý sa nachádza v miestnosti oproti bytu, kde je aj práčovňa a sušiareň (miestnosť je súkromná, súčasť bytu).
K bytu prislúcha pivnica.

Byt sa predáva nezariadený.
Nákupné stredisko, základná a materská škola, zastávka MHD, železničná a autobusová stanica dostupné do 300 m, rýchle napojenie na diaľnicu, letisko.

Mesačný zálohový predpis nájomného je cca 100 eur (pre 2 osoby).

V cene je zahrnuté aj kryté vonkajšie parkovacie státie - 10m2.

VÝHODY :
- Výborná lokalita
- Výhľad na Tatry
- Vlastné parkovacie miesto

Sme realitná kancelária pôsobiaca v rámci celého Slovenska, svoju pečať chceme zanechať aj na Zemplíne, v meste Humenné a blízkom okolí. Seriózny prístup, ľudské jednanie. Jasné podmienky, žiadne skryté poplatky. Ku každému klientovi pristupujeme individuálne a nám zvereným nehnuteľnostiam sa systematicky venujeme. Veľmi radi by sme aj vám pomohli s kúpou či predajom vašej nehnuteľnosti. Spolupráca s nami je istotou zabezpečujúcou maximálny komfort a pohodu zrealizovaného obchodu, ktoré vás nebudú nič stáť.

Na všetky vaše ďalšie otázky odpovieme a pripomienky vysvetlíme pri osobnej prehliadke.
V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv.

V prípade záujmu ma kontaktujte...
Váš maklér

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
50.79 m2
Poschodie:
5
Loggia:
áno
Počet izieb:
2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme