Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj pozemok Zemplínska Šírava, Biela Hora časť prímestská

0 €
Interné ID: N006-14-BRMU
Ulica: Vinné
Obec: Vinné
Okres: Michalovce
Kraj: Košický kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Rekreačné pozemky

Popis nehnuteľnosti

ID: N006-14-BRMU

Realitná kancelária Nové bývanie Vám ponúka na predaj rekreačný pozemok v obci Vinné, časť Biela hora, lokalita prímestská, len 2km od mesta Michalovce. Dĺžka pozemku je 36m a šírka pozemku je 16m. Plocha pozemku je 587m2. Z pozemku je priamy výhľad na Zemplínsku Šíravu, je to prvá rada pred Šíravou, 90% pozemku sa nachádza nad zátopovou čiarou (117,10 m.n.m). Inžinierske siete sú dostupné. Podiel na prístupovej ceste.
Cena dohodou.

Realitná kancelária Nové Bývanie je celoslovenskou realitnou kanceláriou, ktorá sa radí medzi špičku na realitnom trhu a ponúka svojim klientom individuálny, ľudský prístup a komplexné služby. V cene je už zahrnutý aj kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv.

V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
587 m2

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme