Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

Na predaj 3 izbový prerobený byt, mesto Sečovce, ulica Obchodná

0 €
Interné ID: N001-113-BRMU
Ulica: Obchodná
Obec: Sečovce
Okres: Trebišov
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

N001-113-BRMU

Realitná kancelária Nové bývanie Vám ponúka na predaj pekný 3 izbový byt v Sečovciach, na Obchodnej ulici. Úžitková plocha bytu je 62,9m2 plus pivnica 4m2.
Byt sa nachádza na 3. poschodí zo 4. Byt prešiel rekonštrukciou, má plastové okná, plávajúce podlahy, murované jadro, bezpečnostné dvere.
Výhody: pekný slnečný byt, pekný výhľad, tiché prostredie, blízko obchody, škola, škôlka, zastávka autobusu, reštaurácie.
Už len prísť a bývať.

Realitná kancelária Nové Bývanie je celoslovenskou realitnou kanceláriou, ktorá sa radí medzi špičku na realitnom trhu a ponúka svojim klientom individuálny, ľudský prístup a komplexné služby. V cene je už zahrnutý aj kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv.

V prípade záujmu o obhliadku ma neváhajte kontaktovať.
Cena dohodou

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
62.9 m2
Poschodie:
3
Počet podlaží:
4
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie
Vykurovanie:
spoločné

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme