Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Blízko mesta. Na predaj veľký pozemok v Hažíne nad Cirochou (N001-14-KABa)

50 660 €
Interné ID: N001-14-KABa
Obec: Hažín nad Cirochou
Okres: Humenné
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Vinice

Popis nehnuteľnosti

N001-14-KABa

Realitná kancelária NOVÉ BÁVANIE ponúka na predaj pozemok vhodný na výstavbu. Nachádza sa blízko mesta Humenné, v obci Hažín nad Cirochou.

Zväčša rovinatý pozemok o rozlohe 1622 m2 (cca 18 x 90 m) sa nachádza na okraji Hažína n. Cirochou. Situovaný je v tichej ulici mimo hlavnej cesty. Všetky inžinierske siete (okrem kanalizácie) sú na hranici pozemku.

Sme realitná kancelária pôsobiaca v rámci celého Slovenska, svoju pečať chceme zanechať aj na Zemplíne, v meste Humenné a blízkom okolí. Vďaka nám si už množstvo ľudí našlo svoj nový domov, alebo sa s radosťou rozlúčili so svojou nehnuteľnosťou, aby tam, kde oni končia, niekto iný začal snívať svoj sen o ideálnom bývaní. Seriózny prístup, ľudské jednanie. Jasné podmienky, žiadne skryté poplatky. Ku každému klientovi pristupujeme individuálne a nám zvereným nehnuteľnostiam sa systematicky venujeme. Veľmi radi by sme aj vám pomohli s kúpou či predajom vašej nehnuteľnosti. Spolupráca s nami je istotou zabezpečujúcou maximálny komfort a pohodu zrealizovaného obchodu, ktoré vás nebudú nič stáť.

Na všetky vaše ďalšie otázky odpovieme a pripomienky vysvetlíme pri osobnej prehliadke.

V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv.

V prípade záujmu ma kontaktujte...
Váš maklér

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme