Používame cookies

We use cookies and other tracking technologies to improve your browsing experience on our website, to show you personalized content and targeted ads, to analyze our website traffic, and to understand where our visitors are coming from. Viac info

 

Predaj kompletne rekonštruovaného 3-izbového bytu Michalovce

110 999 €
Interné ID: N054-113-JAHO
Obec: Michalovce
Okres: Michalovce
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Nové Bývanie Vám ponúka na predaj 3 izbový byt v meste Michalovce. Byt o celkovej rozlohe 58,28 m2 bez logie s kompletne prerobenými izbami a kúpeľkou je vhodný k okamžitému nasťahovaniu mladej rodiny. V bytovom dome sa nachádza rekonštruovaný výťah. Byt sa nachádza na druhom poschodí z ôsmych.
Byt sa nachádza na sídlisku východ- v bezprostrednom okolí 3. základná škola a 7. základná škola, Coop jednota potraviny, pizza 69. Lokalita bytového domu je tichá s dostatkom parkovacích miest.
Byt sa predáva kompletne zariadený- zariadená kuchyňa s jedálenským stolom a stoličkami, skriňa, postele v oboch spálňach, konferenčný stolík, gaučová súprava a komody v obývačke, nábytok na chodbe. K nehnuteľnosti prislúcha pivnica a úložný priestor pri výťahu. Neváhajte ma kontaktovať ohľadom BLIŽŠÍCH INFORMÁCIÍ a OBHLIADKY.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Úžitková plocha:
58.25 m2
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Kontaktujte makléra