Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj chata - Chľaba/Kováčovské kopce (N009-13-FRAD)

0 €
Interné ID: N009-13-FRAD
Ulica: 729
Obec: Chľaba
Okres: Nové Zámky
Kraj: Nitriansky kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata

Popis nehnuteľnosti

N009-13-FRAD
Ponúkam Vám na predaj dvojpodlažnú murovanú chatu s pozemkom vo výmere 337 m2 v rekreačnej lokalite Kováčovské Kopce (Burda), patriaca k obci Chľaba v okrese Nové Zámky. Úžitková plocha chaty je 126m2. Chata bola postavená 70-tych rokoch z pálenej tehly, je napojená na vodovod a elektrinu. Chata sa nachádza na slnečnom pozemku, v tichej lokalite s krásnym výhľadom, disponuje s tromi izbami, s kuchyňou, oddelenou toaletou a kúpeľňou. Chata sa dá využiť na ako na rekreačné účely tak aj na celoročné bývanie. V blízkosti chaty sa nachádza vynikajúca reštaurácia a penzión Modrá Ryba a vzdialenosti zhruba 10km sa nachádza Vadas Thermal Resort Štúrovo, ktorá hraničí mestom Ostrihom, Maďarsko.

Cena s dohodou.

Prostredníctvom nášho finančného poradcu Vám pomôžeme s financovaním kúpy nehnuteľností.
NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

Obec Chľaba a jej okolie sú skvelými miestami na turistiku. Okolie ponúka krásne prírodné scenérie, ako sú lesy, rieky a kopce, ktoré sa dajú objaviť počas prechádzok po turistických chodníkoch a cyklotrasiach. V obci Chľaba a v blízkom okolí sa tiež nachádza niekoľko historických pamiatok a zaujímavých miest, ktoré sú výletom rozhodne stojí za to.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
pôvodný
Úžitková plocha:
126 m2
Plocha pozemku:
337 m2
Počet podlaží:
2
Počet izieb:
3
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
El. napätie:
230V
Voda:
verejný vodovod
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme