Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

RODINNÝ DOM GEMERSKÝ JABLONEC - NA PREDAJ

85 000 €
Interné ID: N003-12-ANOE
Obec: Gemerský Jablonec
Okres: Rimavská Sobota
Kraj: Banskobystrický kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom

Popis nehnuteľnosti

ID:N003-12-ANOE
Exkluzívne Vám ponúkame na predaj čiastočne zrekonštruovaný poschodový rodinný dom postavený v roku 2000 s rozlohou 641m2 v obci Gemerský Jablonec. Úžitková plocha domu predstavuje 224 m2, je čiastočne podpivničený a pozostáva z 5 izieb, kuchyne, 2 kúpelní, garáže, terasy a balkónu. Dom je priestranný, svetlý a pôsobí veľmi príjemným optimistickým dojmom.
Na prízemí domu sa nachádza chodba, kuchyňa s výstupom na krytú terasu, priestranná obývacia izba s krbom, špajza, kúpeľňa s rohovou vaňou, osobitná toaleta a prístup do pivničných priestorov. Na prízemí je umiestnená aj garáž, do ktorej je umožnený vstup aj z domu a pivnice.
Na poschodie vedie drevené, avšak nie strmé schodisko presvetlené sklobetónom.
Poschodie tvorí chodba, spálňa s východom na vydláždený balkón, detská izba, spoločenská hala, izba s predprípravou na prípadnú kuchyňu, kúpeľňa so sprchovým kútom, špajza a schodisko vedúce na povalu.
Dom je po čiastočnej rekonštrukcii, v r. 2023 bol osadený nový plynový kotol zn. Vaillant, na prízemí bola obnovená kúpeľňa s toaletou, v kuchyni bolo osadené plastové balkónové okno a boli osadené nové hliníkové vchodové dvere.

Z inžinierskych sietí sú k dispozícii elektrika (aj 380V), plyn a obecný vodovod. Kanalizácia je riešená trativodom. Do domu je zavedený aj internet a televízia. Vykurovanie je umožnené 2 spôsobmi - novým plynovým kotlom alebo kotlom na pevné palivo. Ohrev vody je zabezpečený elektrickým bojlerom.
Dom je situovaný v pokojnej, prírodou obklopenej a rybármi veľmi vyhľadávanej obci Gemerský Jablonec, odkiaľ sa za 30 min. dostanete autom do okresného mesta Rimavská Sobota, do 30 min. autom do prírodných jódových kúpeľov Číž a takisto do 35 min. autom do vyhľadávanej rekreačnej oblasti Kurinec - Zelená voda. V obci sa nachádzajú potraviny, základná škola s vyuč. jazykom maďarským, materská škola, autobusová zastávka, obchod s textilom a kvetinárstvo.
Táto obec ponúka všetky atribúty pokojného, kľudného a tichého bývania s dôrazom na prírodu, s množstvom záujmových bodov a príležitostí trávenia voľného času rybolovom, hubárčením, rekreačnými prechádzkami či turistikou vo voľnej prírode alebo cykloturistikou.
Cena 85 000€.
Prostredníctvom našich finančných analytikov a poradcov Vám pomôžeme s najvýhodnejším financovaním kúpy tejto nehnuteľností. NAŠE CENY SÚ VRÁTANE PROVÍZIE ZA KOMPLETNÝ SERVIS A SÚ SCHVÁLENÉ MAJITEĽOM.

Doplňujúce informácie

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
641 m2
Úžitková plocha:
224 m2
Plocha pozemku:
641 m2
Zastavaná plocha:
641 m2
Balkón:
nie
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
nie

Kontaktujte makléra

Radi Vám poradíme